Surface - Catalog Online - Office Max, Bucuresti
Office Max Jabra Engage

 
↑↓ Coş cumpărături (Gol)

Surface

Microsoft Surface for Business

Microsoft Surface for Business combină puterea, flexibilitatea și performanța de care aveți nevoie pentru a face față cerințelor de lucru de oriunde, cu un accent special pe securitate sporită. Cu ecrane tactile de înaltă rezoluție, Dolby Audio, camere HD și sistemul de operare Windows familiar, Surface oferă o experiență completă și secură pentru biroul de acasă și oriunde aveți nevoie.

 

Familia Microsoft Surface for Business:

Surface GO 4

Cel mai mic sistem tip laptop și tabletă de uz profesional din gama noastră vă ajută să realizați rapid activități cu intrare tactilă și cu creionul digital, având o autonomie a bateriei care permite angajaților să lucreze întreaga zi, indiferent unde se află.Cel mai mic sistem tip laptop și tabletă de uz profesional din gama noastră vă ajută să realizați rapid activități cu intrare tactilă și cu creionul digital, având o autonomie a bateriei care permite angajaților să lucreze întreaga zi, indiferent unde se află.

Surface PRO 9

Performanțe de nivel superior și autonomie mare a bateriei, împreună cu accesorii care permit angajaților să lucreze de oriunde, completează experiența oferită de o tabletă sau laptop portabil cu greutate redusă și subțirime notabile. Ajustați suportul rabatabil pentru a personaliza dispozitivul în funcție de stilul dvs. de muncă, iar atunci când este andocat la afișaje externe 4K alimentate de la rețea, acest dispozitiv 2-în-1 devine stația de lucru supremă.

Surface Laptop 5

Surface Laptop 5 oferă performanțe rapide, portabilitate excelentă și securitate încorporată. Cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație și autonomie de până la 17 ore, acest dispozitiv vă menține productivi oriunde. Afișaj tactil PixelSense™, opțiune de alege între modelele de 13,5 și 15 inch, tastatură retroiluminată și conectivitate ușoară cu USB-C și Thunderbolt™ 4.

Surface Laptop Studio 2

Surface Laptop Studio 2 vă oferă performanță de top și versatilitate. Cu procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație și plăci grafice NVIDIA®, puteți să vă confruntați cu cerințele programelor precum Autodesk, AutoCAD și Photoshop. Alegeți între modurile Laptop, Scenă și Studio pentru a vă dezlanțui inovația. Cu porturi USB-C® și USB-A pentru conectarea perifericelor. Mențineți controlul și protejați datele cu securitate Microsoft.

Surface Laptop GO 3

Surface Laptop Go 3 pentru business oferă performanță de nivel profesionist cu un procesor Intel® Core™ i5 și autonomie de până la 15 ore. Rulați aplicații Microsoft 365 rapid și protejați datele cu securitate integrată. Cu portabilitate și Windows 11, puteți lucra oriunde și colabora ușor cu echipa dvs.

Surface Studio 2+

Studioul creativ. Explorați specificațiile tehnice care permit versatilitate și subțirime, culori briliante și grafică ultrarapidă pe un afișaj tactil uimitor PixelSense™ de 28 de inchi.

Surface Hub 2S (50" si 85")

Construit pentru colaborarea în echipă la locul de muncă modern
Eliminați obstacolele din calea echipelor hibride, astfel încât să iasă la iveală vocile, fețele și ideile tuturor. Surface Hub 2S este o platformă puternică de întâlniri pentru orice echipă, indiferent de locul de întâlnire, care este certificată pentru Microsoft Teams.

De ce sa achizitionati produsele Microsoft Surface prin Office Max?

  • Sunteti pe maini bune!
  • Office Max este partener official Microsoft Surface.
  • Avem personal tehnic calificat pentru probleme sau intrebari.
  • Livrare rapida.
  • Putem accesa si derula pentru dvs preturi special de tipul “global price agreement”.
SAL SAL
Copyright © 2007-2024 OFFICE MAX SRL